jun 01

Zondag 24 juni American Party in Zaandam

Buurt- en Speeltuinvereniging ’t Havenkwartier aan de Havenstraat 71.

Op zondag 24 juni luiden we de zomer feestelijk in samen met alle cursisten en oud-cursisten van alle locaties (Zaandam, Purmerend, Akersloot en Midwoud) van Dansschool Fabulous Fifties en iedereen mag introducées meenemen.
De middag begint met een gratis workshop Rock ’n Roll voor beginners van 14 tot 15.30 uur.
Aansluitend,vanaf 16 uur, verzorgt de band Shake the Party een spetterend gastoptreden, met lekkere, ouderwetse rock ’n roll-stampers.
Het is de bedoeling dat we zelf voor hapjes zorgen. Dus heb je zin om iets lekkers te bakken, koken, braden of kopen, neem dan even contact op met Elma: 0620239119, zodat het en en ander gecoördineerd kan worden.
Gratis entree en gratis parkeren.

apr 18

29 mei start cursus Rock ’n Roll Acrobatiek in Zaandam

Op dinsdagavond 29 mei, van 19.30 tot 20.30 uur, start een korte cursus Rock ’n Roll Acrobatiek in Het Havenkwartier, Havenstraat 71 in Zaandam.
Deze cursus, die bij voldoende animo 5 weken gaat duren, wordt gegeven door Edwin en Josée Koolhaas. Zij hebben op hoog niveau mee gedaan aan wedstrijden en hebben jarenlang les gegeven in deze tak van de Rock ’n Roll.
Meedoen kan op elk niveau: hebben jullie al eerder Rock ’n Roll Acrobatiek gedaan, dan krijg je advies op je eigen niveau. Zijn jullie beginners? Geen probleem, dan begin je bij het begin. Het is maar wat jullie willen leren….
De lessen worden zorgvuldig, rustig en gecontroleerd opgebouwd met verschillende oefeningen voor spanning en timing.
Ook wordt er gelet op rugbelasting en vangtechniek.
Veiligheid en techniek staan voorop en je gaat pas een stap verder als je eraan toe bent.