Terug naar Lessen

Rock ’n Roll 55+

Lestijden 2018-2019 Rock ’n Roll 55+

Dinsdagochtend Rock ’n Roll 55+
Wijkplein Where, Purmerend

Wijkplein Where, Triton 73, Purmerend
10.30 – 11.30 uur: Rock ’n Roll cursus 3

Rock ’n Roll 55+

Iedereen weet wel een beetje wat Rock ’n Roll-dansen is, maar niet iedereen weet hoe die pasjes nou precies worden gedaan….

De muziek van Elvis Presley, Bill Haley en andere bekende artiesten uit de jaren vijftig, is bij velen bekend en bemind. Misschien is het ook nog wel bekend dat de heupbewegingen tijdens de concerten van Elvis in die jaren sterk werden afgekeurd door de gevestigde orde. De jeugd van toen vond het echter geweldig en massaal ging zij lekker dansen op het opzwepende ritme van de Rock ’n Roll-muziek.

En nog steeds worden er festivals en evenementen georganiseerd waar deze dans met veel plezier en enthousiasme geleerd en beoefend kan worden door mensen van alle leeftijden.

En een mens is nooit te oud om te leren! Bent u 55 jaar of ouder, kunt u bewegen zonder hulpmiddelen en heeft u zin om lekker te dansen en samen te bewegen op rustige Rock ’n Roll-muziek? Schrijf u dan in voor de cursus Rock ’n Roll-dansen.

We werken met eenvoudige dansfiguren die makkelijk te leren zijn en daarbij blijven de voeten gewoon op de grond! Met of zonder ervaring en ook zonder partner bent u van harte welkom.