Terug naar Lessen

Rock ’n Roll 55+

Wij respecteren de Coronamaatregelen. Was vaak en goed uw handen, houd 1,5 meter afstand en blijf bij Corona-gerelateerde klachten thuis.

Dinsdagochtend Rock ’n Roll 55+
Wijkplein Where, Triton 73, Purmerend

10.30 – 11.30 uur: Rock ’n Roll 55+ 

 

Rock ’n Roll 55+

En een mens is nooit te oud om te leren! Bent u 55 jaar of ouder, kunt u bewegen zonder hulpmiddelen en heeft u zin om lekker te dansen en samen te bewegen op rustige Rock ’n Roll-muziek? Schrijf u dan in voor de cursus Rock ’n Roll-dansen.

Rock ’n rollen is niet alleen dansen maar ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen. Zeg nu zelf, wat is leuker dan gezond bezig te zijn en te bewegen op ouderwetse Rock ’n Roll-muziek. Veel mensen hebben deze muziek in hun hart gesloten en bewaren mooie herinneringen aan deze tijd.

En nog steeds worden er festivals en evenementen georganiseerd waar met veel plezier en enthousiasme gedanst kan worden door mensen van alle leeftijden.

We werken met eenvoudige dansfiguren die makkelijk te leren zijn en daarbij blijven de voeten gewoon op de grond! Met of zonder ervaring en ook zonder partner bent u van harte welkom.