Dansen tijdens Akercity!

Op vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september a.s. is Akersloot weer ondergedompeld in Akercity. De Rock ’n Roll happening in Noord-Holland. Drie dagen lang gezellige muziek, dansen en nog veel meer. Op vrijdagavond een jaarmarkt waar ook onze dansschool staat.

Iedereen is uitgenodigd om samen met ons te dansen op straat bij onze gezellige kraam en met elkaar het nieuwe dansseizoen in te luiden! Op zondag is er een workshop van 15.00 tot 16.00 uur. Ook zal ons showteam een demo geven om 16.45 uur. Kom je ook om ons aan te moedigen. We kijken naar jullie uit.

Dit alles vindt plaats op en om het Wilhelminaplein.

We gaan weer dansen!

Vanaf dinsdag 12 september starten de lessen weer in Sporthal Oosterhout te Alkmaar. Vind je het leuk om Rock ’n Roll te leren dansen, kom dan naar onze proefles die start om 19.30 uur.

Op woensdag 13 september beginnen de lessen in ClubMariz in Castricum. Ook hier kun je een proefles bijwonen die begint om 21.10 uur.

In Akersloot, Sporthal De Lelie, beginnen de danslessen op donderdag 14 september. De proefles begint om 21.10 uur.

Fantastic Fearless Fabulous Fifties Feast

Op zondag 29 oktober 2023 gaan we griezelen en swingen met het ultieme HALLOWEEN Rock ’n Roll-feest. De geweldige band Rockin’ the Joint! komt speciaal uit Engeland voor dit feest. In de pauzes wordt de muziek verzorgd door DJ Bouncing Piet!

De naam van het feest zegt het al: HALLOWEEN! Trek je meest spooky creapy outfit aan en maak kans op een prijs voor de best verklede man en vrouw.

Heb je niets geschikts in de kast hangen, dan kan je tegen gereduceerd tarief kleding huren bij Jolanda’s Verkleedkisten in Wormer (www.verkleedfeestjes.nl telefoon 06 4142 9176)

De zaal is open van 13.30 uur en het feest duurt tot circa 18.00 uur.
Locatie: Sporthal De Lelie, Rembrandtsingel 3, Akersloot

Entree bedraagt € 10,= per persoon. Parkeren is gratis.

We verhuizen in Alkmaar

We gaan verhuizen in Alkmaar. Vanaf de start van het nieuwe dansseizoen 2023/2024 dansen we in de nieuwe locatie in SPORTHAL OOSTERHOUT, VONDELSTAAT 35 in ALKMAAR.

Voortaan worden de danslessen van dinsdagavond in Sporthal Oosterhout gegeven.